naiv Creative Commons License 2010.10.15 0 0 686

Az ellendrukkerek tovább dolgoznak, a Dedi tolmácsolja a szadeszes stílusú, multináci érdekű és mozgatórugójú "agymosó/véleményvezér" cikkeket:

 

"Orbán Viktor rendbe teszi az egész világot

A miniszterelnök szerdai beszédének filozofikus-ideologikus megalapozásából arra következtetünk, hogy Orbán Viktort semmi sem akadályozhatja meg elképzelései végigvitelében. Sem a Világbank, sem az Európai Unió, sem az amerikai vagy a német kormány. Legfeljebb a totális kudarc – amit sem maguknak, sem senki másnak nem kívánnak a Demokrácia és Dilemma Intézet elemzői.

...Erős, okos, kompetens állam – ez lebeg Orbán Viktor lelki szemei előtt. Azt tudtuk eddig is, hogy ilyesmiről álmodik. Számolgathatjuk a lépéseket, amelyek ebbe az irányba tartanak. Az építkezés zajlik, az építmény kontúrjai kirajzolódnak. Még nem látszik, hogy meg kell-e ijedni tőle."

 

Foglalkozhatna ehelyett érdemi dolgokkal is:

 

"Januártól a tartalékos katonák őrzik a laktanyákat
2010. október 15. 12:12 /MNO"

 

A szadesz-maszop által szétzüllesztett, lerohasztott hadsereg is kezd normális irányba mozdulni, inkal helyett tartalékosok, katonák őrzik a laktanyákat. Ktaonák őrzik a laktanyát, ahogy kell, ahogy a józan paraszti ész és a gazdaságosság kívánja....

 

"Minisztériumokat is védett az In-Kal
2010. október 15.
Közbeszerzési eljárás nélkül, évi 35,5 millió forintért védte a volt Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Kossuth téri épületét az In-kal Security Kft., amely az egészségügyi tárcától évente 27,5 millió forintot kapott feladatai ellátásáért. A biztonsági cég 2006. szeptember elejétől a balatonőszödi kormányüdülőben is megbízást kapott." /MNO