rkyra Creative Commons License 2010.10.12 0 0 7371
Már e-mail-eztem egy MOL-os hölggyel, aki megadta azt a mail címet, ahol ki lehet kérni a filmeket. Gondolom jelzik, ha az épp nincs bent.


Más jellegű kérdés. Ha egy gyermek (lány) törvénytelen volt, vagyis apuka nemesi származású, akkor ha jól sejtem ott el is akadok a családfában. Feltételezem nem is jegyezték fel a születési anyakönyvre. Ha találkoztatok már ilyennel, légyszi írjátok le, hogy az hogy is nézett ki. És olyankor kinek a vezetéknevét kapta a gyermek? A családfámban "Lakó" néven fut. Csak kitaláltak valamit, vagy az anya nevét kapta? Ez olyan ca. 1870-es évek.

Egyébként írtam az egyik Bp-i temető igazgatójának, hogy keresek valakit, és eléggé tág intervallumot 26 évet adtam meg a halála esetére. Nagyon kedves volt a hölgy, mert utánanézett nekem, és 1 napon belül válaszolt is. Bár sajnos nem ott temették el.

Ti vettétek fel olyan rokonnal a kapcsolatot, aki kicsit ismertebb (esetemben borászok), de csak mondjuk a szépszülők révén vagytok rokonok? Érdemes, vagy ezt inkább hanyagolni kell?
Előzmény: Törölt nick (7368)