kozo7575 Creative Commons License 2010.10.11 0 0 426

Egyetértek azzal, amit mondasz! Jól néz ki, de hiányzik az erotikus kisugárzás! Igaz, és ez saját tapasztalat, ha én női ruhában vagyok, és készítek fotót, az sem a legizgatóbb! Sajnos!

Én amúgy új vagyok itt, most regeltem, bár már régóta vonz a téma és sokat olvasom az ilyen jellegű topikokat. Kb 11 - 12 éves korom óta érdekel ez a dolog, bár sokáig csak anyum harisnyáihoz jutottam hozzá. Meg voltam róla győződve, hogy amint lesz barátnőm, ezek a dolgok elmúlnak. Aztán nem így lett, sőt! Ha bárkit érdekelnek a történeteim, szívesen mesélek.

Jelenleg kapcsolatban élek, és mindíg próbáltam és próbálok úgy választani, hogy a hölgy ruhái, cipői is jók legyenek rám.

Most van egy új hobbim, mivel a párom hétvégén is dolgozik és hajnalban megy, amint kiteszi a lábát, felveszem a fekete szilikonos combfixét, egy fekete melltartó, fekete tűsarkút, és egy bundár, meg a kalapocskáját, aztán irány a járda a ház előt. Ilyenkor késő ősztől kora tavaszig megy csak a dolog, mert még sötét van, egy lélek sincs az utcán, csaj az áthaladó autók fénye. Kimegyek,és amíg elszívok egy cigit, sétálok azáz előtt, és élvezem,a lábam közt a hűs levegőt. Aztán visszamegyek az udvarba egy sötétebb helyre, legugolok, kigombolom abundát, és....

Amúgy a legnagyobb vágyam jelenleg az, hogy úgy legyek együtt egy nővel, hogy közben női fehérnemüben és tűsarkúban vagyok. remélem ami késik, nem múlik!

 

Üdv neked és mindenkinek!

Előzmény: LeatherLady (420)