Törölt nick Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14044
Köszönöm az összeszedett felsorolást, kb. ezt szerettem volna én is mondani Joshiról, csak nem ment ;-))
Mondom, lehet, hogy naivság, meg hiszek a tündérmesékben, de merem remélni, hogy ENNÉL azért egy fokkal még a magyar titkos meg nem titkos szervek is okosabbak, mint amit Joshival szemben alakítanak (a többiről ne is beszéljünk)

Az a belügyminiszteri csoda is baromság volt, valóban, pláne mivel az előző évadokban olyan szépen felépítették Dénes karakterén keresztül azt a karaktert, akinek csak hangja van, arca nincs, de mindent tud és mindent meg annak az ellenkezőjét is el tudja intézni.....még az aktuális miniszter feje felett is át tud nyúlni, sőt...
A másik, ami meg csak egy érzés, mert nem értek hozzá, de azért ha egy fontosabb egység vezetőjét kinevezik, akkor nekem nem is tűnik olyan nagy dolognak, hogy a belügyminiszter (is vagy csak egymaga) szignálja azt a kinevezést. Más kérdés, hogy ki terjeszti fel rá az illetőt, de azért ha a KMCS komoly csapat lenne, talán az aktuális belügyminiszter is aláírná azt a papírt, nem? (mint az iskolai bizonyítványt az iskola igazgatója IS, holott a tanárok adták a jegyeket, és az ofő körmölt)
Előzmény: Alpári Gnác (14043)