Alpári Gnác Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14043

Józsi esete mindenképpen érdekes.

 

Azzal kezdődött ugye az egész, hogy Bordást és Krisztát úgy rabolták el, hogy előtte vért vettek tőlük, tehát nem egy hirtelen akció volt.

És miután mindent cakkra-pakkra megszerveznek, igazi golyókat lőnek a falba, satöbbi, akkor a főmufti lányát otthagyják, hogy csak hagy lehessen vele zsarolni.

 

Hát mibe került volna Anitát eltüntetni pár napra?

 

Az meg, hogy a világ legjobb titkosszolgálata akciója meghiúsítható azzal, hogy az egyik tiszt lányát elrabolja az adott ország rendőrsége, nem az üzbég maffia, hát a hét vicce.

És ha az üzbég maffia rabolta is volna el, egy fontos akció emiatt nem hiúsulhat meg, akkor az embert leváltják, aztán nézheti az interneten a továbbiakat.

 

Józsi különben úgy jár-kel, mint a nagyhatalmú sündisznócska, de ez még lehet is reális, mint ahogy Gáspár Sándor (én ezeket az idióta neveket nem vagyok hajlandó átvenni) gyilkossága is, a titkosszolgálatok valamiért bármit megtehetnek.

 

Amikor pár éve a Rákóczi úton felment a járdára a titkosemberek autója, pont a Blahán dolgoztunk egy magas irodaházban.

Az ablakból jól látható volt, hogy 10 percen belül ott volt két másik terepjáró, addig rendőrt se engedtek a közelbe, aztán pakoltak valamit és már ott se voltak.

 

Azt viszont a mai napig nem értem, hogy Májk papírjától miért volt Laci elalélva, hogy maga a belügyminiszter írta alá?

A belügyminiszter az valami olümposzi istenség, aki ambróziát reggelizik és szüzek vérét issza, vagy mifene? Nem tud aláírni dolgokat?

Előzmény: Törölt nick (14042)