mmBálint Creative Commons License 2010.10.06 0 0 1201
nem, ennél egy sokkal részletesebbet olvastam:
http://www.themoviespoiler.com/Spoilers/quantumofsolace.html

De, ööö.. azért vagyok zavarban mert a kérdéseimre egyik sem ad választ (a rövid pláne), tehát nem igazán értem hogy hogy jön ide ;-) ... :-)

a kérdéseim ezek voltak:

1. Sienában nagy a lövöldözés a rejtekhelyen - hogy úszhatja meg mégis White? Már előtte is igen komolyan megsérült, de még ha mozgékony is: egy rejtekhelyről ilyen könnyű elszaladni, megmenekülni?
2. oké, hogy véletlenül pont akkor megy arra a kiskocsival a lány mikor Bond kijön a bőrönddel, de miért szólítja meg, miért őt hiszi a geológusnak? A táska lett volna az ismertetőjel? Pedig azt mintha a lányt megölni szándékozók hagyták volna a portán, így annak a kinézetéről a geológus sem beszélhetett neki - avagy?...
3. Ki az őket követő motoros? Neki mi lett volna a szerepe az eredeti menet szerint? Miért mondja Bond-nak hogy "meg kellett volna ölnie?" Ha ismerte a geológust, ha vele volt egy brancsban, akkor hogy keverhette össze Bonddal? Ha nem ismerte, akkor ki volt, akkor honnan gondolja hogy neki (Bondnak) kéne megölni a lányt?
4. A lány, ha úgy gondolja hogy Greene akarta megölni, miért megy vissza hozzá, hogy ezt a szemére vesse? Nem valami óvatos...
5. Ha már így alakult, akkor Greene miért nem öli meg akkor mikor visszament (ha eredetileg meg akarta)?
Előzmény: Tom Ace (1200)