Lappantyú Creative Commons License 2010.10.06 0 0 8045
ugyanígy gondolom magam is, egyáltalán nem az a baj, hogy nem ők írják, hanem hogy akkor miért kell úgy tenni, mintha ők írnák, ezen sértődtem meg én is amikor megláttam, hogy a három oldal takk egyszerre frissült. amire ezért lássuk be, kedves Fonográfia, még a FB sűrű világában is viszonylag ritkán van példa. mert nem az az üzenet jött a három embertől teljes egyszerre, hogy "itt ülünk a kocsmában, megrendeltük a sört" (amire láttunk már sokszor példát a facebook-on), hanem valami akármi, bejegyzés.

ha más vezeti, más vezeti, tök rendben van, látott már olyat a nagyvilág, hogy egy ember egy másik embernek honlapot/fb oldalt működtet, még csak sokat se kell ehhez lépnem. :) de kell ehhez akkor egyféle távolságtartás.

(ezzel együtt ha a jövőben kiderül, hogy a véletlen mégis úgy hozta, hogy a három ember ezen a délutánon egymástól távol és függetlenül egyszerre ült oda a számítógépéhez/telefonjához, egyszerre jutott eszébe felütni a youtube-ot és kikeresni egy-egy dalt és azt egyszerre belinkelni egy-egy megjegyzés keretében az oldalára, akkor mea maxima culpa, véletlenek pedig vannak, kétségkívül. :))
Előzmény: roth_ur (8044)