Megint sziasztok! Tegnap elvittem a kocsit egy szervízbe (mindig oda vittem, és jól meg is csinálták). Ma beszéltem a szerelővel, akinek szintén csinálta folyamatosan a hibát (pl: a piroslámpához közeledve lassított, és leállt a motor). Azt mondta nem tudja mi lehet a baj, alkatrészcserével próbálgatni meg nem akarja. Állítólag ha nagyon felpörgette a motort, akkor utána nem csinálta egy ideig...
Szóval hozhatom el a kocsit úgy, hogy nem lett jó. :(
Kérlek, ha tudtok segíteni, akkor segítsetek, mert idén már olyan sokat beleöltem a kocsiba, de így nem tudom használni. Kisebb-nagyobb megszakításokkal már 6 hónapja kísért ez a hiba.
A kocsi egy '96-os 1.3 Lxi, nem Mpi-s, 151.000 km-rel.
Eddig meg lettek csinálva: hengerfej felújítva, új gyújtótrafó, új aksi, új hőfokjeladók, új hűtő és hőgomba, új feszültségszabályzó, új benzinszűrő, új főtengelyjeladó, új levegőszűrő, új főfékhenger, új kipufogódob és leömlő, motorvezérlő elektronika állítólag jó, gyertyakábelek kimérve állítólag jók. Nem "okosba" szerzett benzinnel megy, adalékanyagokat is szokott kapni ha jókedvemben talál. Garázsban áll. Idén kapott új rádiót és hangszórópárt, egy garnitúra felnire szerelt nyári gumit (korábban csak téli volt). Annyira szeretem, de kezdem magam tehetetlennek érezni, mert már jónéhány szerelőt megjártunk, és semmi...