Mumu Creative Commons License 2010.10.05 0 0 1061

Csak egyszer hivatalosan  legtibbszor turistakent mint feludito  szunet Balirol vissza.. Szingapur amely az egyenliton fekszik es 80-90 % uniditassalrendelkezik (sajnos) olyan tiszta hogy az aszfaltrol lehet enni..itt elnek oylan etnikak amelyke amshool egymas torkanak esnenek8 hindik es pakisztaniak,muszlim malajok es budhistak,zsidok valamikor portugaliak,feher keersztenyek.

Moszionaris tillaom van.Bortonbe kerul aki atteriteni akar egy szingapurit ma s valasra (legutobb a jehovistak kaptak buntetest ),ragogummi import  a drogokkal egyutt a beviteli tilalomban ( a drogert automatukusan halalbuntetes jar ha bebizonyitjak) Nyilvanos korbacs buntetsek egyidoben midnen lakast mar internet kapcsolatal epitenek..Parkolo tuilalom a belvarosba ahova csak azok mehetnek be akiknek  a valallataik parkolo garazsba foldlatt helyet biztositotak.. a tulajdonkepeni varosba bejonni csak teli autoval lehet,minden hely el kell legyen foglalva,hehe..Taxi licenc ingyen az elso rendorsegi uygedig akarmiylen temaju lenen az.. furcsak konfuciustak..tekintely tisztelok ezert nemesuik olyna nehezen a diktatura.. 

Egesz evben (nezz utana9 30-33  fokk  kozotti homersekjlet a ruha megoldasa egyszeru..fel ev szaraz fel evet esik  az eso...

Előzmény: Törölt nick (1058)