Helem Creative Commons License 2010.10.04 0 0 344
Ez a memetika egy átirata. Nem mond újat igazán. Amit már többször leírtam, az élő információ legújabb reprezentációja. Ami valószínűleg hamarosan újra reprezentációt fog váltani. Az élő információ az emberi agyakról előbb utóbb áttelepül az intelligens gépekre.

Van egy kis probléma a videóval. Ekkora fejlődést mutat be. A marokkőtől az egérig stb. Mégis ugyanolyan sokat dolgozunk. És azt akarják, hogy még többet dolgozzunk. Miért van ez így? Ha az évezredek technológiai fejlődését nézzük akkor azt látjuk, hogy nem jobb az embereknek igazán. Eladósodnak sokan, munkanélküliek lesznek. Boldogtalanok sokan. Itt az ellentmondás. Jobban él, érzi magát, boldogabb egy törzsi viszonyok között egy ember, mint itt a északon a hidegbe szorult munkanélküli. Számtalan dokumentum filmen láttam, hogy sokkal boldogabbak ott. Mosolygó embereket látni, itt meg túl sokan szenvednek testileg lelkileg.

Ezért kell a függetlenedés, mert a hálózat, amit a videó mutatott nem véd meg senkit, rabbá tesz és kiszolgáltatottá, függővé. A mindenáron pénz kell keresned kényszere van.
Előzmény: pint (342)