Ezek az emberek a saját pénzüket is költenék ilyesmire. Vagy szerinted azért robbantják fel saját magukat, hogy pénzük legyen?
Logikusan gondolkodva fegyvert venni nem lehet túl nehéz, bármelyik csöves vesz magának. Kocsija amúgy is van, nem? Benzint kútról vesz. A kiképzés meg -ahogy szintén a tévében szokták mutatni- táborokban zajlik, mielőtt szélnek eresztik őket.
Nem azt mondom, hogy mindegyik így működik, hanem azt, hogy sokan közülük. Amelyik szemtől-szembe harcol az biztos irányítás alatt van.
Plieur:
"Kevered: a cellák nem tudnak egymásról, le vannak választva-azaz nincs közvetlen kommunikáció és ismeretség köztük, de a vezetés osztja szét a feladatokat, hangolja össze a tevékenységüket, stb."
Igen valahogy így mondták.
Kavics78,
Nem állítottam, hogy soha senki nem beszél velük. Azt mondtam, hogy egyedül dolgoznak. Nem hinném, hogy fogják magukat a magas beosztású vezetőik és napi kapcsolatban osztogatják ki a parancsokat, hogy ki mit csináljon. Kimegy Szerintem lehet akár magánakciójuk is, ez se én, se te nem tudhatjuk.
Az összehangolást nem értem. Az egyik egy országban felrobbant ezt, a másik egy másik országban felrobbant azt. Mit kell ezen összehangolni?
Jól elkanyarodtunk a Magyar Honvédségtől. :D