flamingán Creative Commons License 2010.10.04 0 0 54560
politikai napl!!

Napló lapozása: |<< << < [1447/1447] > >> >>|
Szakács Béla

2010. 10. 04. hétfõ, 11:05:07 óra
Kedves Naplóm!

Tegnap este figyelmes öszpontosítás keresztüzében végignéztem az összes politikai végeredményt ami történt. Végre rájöttem, hogy ki az a Semjén Zsolt, akit már annyiszor láttam a tévében. Ő általában mindig tapsol és az ismert politikusok mögött áll, és ha az valami vicceset mondd akkor Semjén kacag a leggyorsabban és leghangosabban. Azt hittem a Fidesz állampolgára, de nem. A keresztényi Népi demokratikus párt tagja. Úgyhogy mostmár ezt is tudom. Ezért jó ha követi az ember a politikai eseményt. Többnyire a Fidesz győzött és ahol nem, ott meg más. Remélem mostmár megnyugszanak a debreceni Kossuth téri emberek is, és nem hangoskodnak tovább, mert már azok közül akire haragszanak, senki sem funkcionál.
Végre saccperkábé 3 és fáél évig nem kell választani és nyugodalmas lesz az időszak. Szerintem elege van az emberiségnek a politikából. Hátha mostmár a munkára orientálják magukat a politikusok megyeszerte és nem arra energizálják a tehetségüket, hogy szidják a konkurenciális pártot.
A munkahelyen épp túl vagyok a kávézoláson és új rekordert állítottunk fel, ugyanis 26 perc alatt kipolitizáltuk az eseményeket és lezártuk az ügyet. Hozzálátunk az alkotó munka talajának gyomlálásához.