zsig Creative Commons License 2010.09.30 0 0 382
Ettől óva intek mindenkit: SZE-ATI, Szentendre, Rózsa utca.

A hely egy lepratelep, egy rozoga gyárudvar egy csarnokának sarkában van a "titkárság" és két rossz bőrkanapé, ahol a kókler oktatók és a mercis főkök köpködik a szotyolát. A klotyóban évtizedes redva, oktatóterem egy számítástechnikai múzeum 386-os és 486-os gépekkel, megsárgult monochrom képernyőkkel, fűtés, fogas, ilyesmi persze nincs, a környéken esőben áll a sár.

Elméleti oktatás egy CD, tanuld meg otthon, nem volt rossz, átmentem elsőre, bejárni nem kellett, de nem is lehetett sehová, ti. elméleti képzés nincse'.

Ahogy számla se nagyon, persze.

Teherautóra csináltam náluk pár éve, oktató hol volt, hol nem, majdnem egy évig ment a szarakodás. Ha volt is oktató, több órát késett, addig meg a leprában ácsoroghattam. Volt, hogy potyára mentem, mert miután telefonáltam, hogy akkor most mi lesz, kibökte a fószer, hogy kb. 4 óra múlva talán. Mindezt akkori áron sem kevés pénzért.
A teherautó egy ócska szar régi merci, kétlábas kuplunggal és széthulló műszerfallal, autóbuszos képzést azért nem indítottak, mert szétrohadt a buszuk!
(Miután nagynehezen legyakoroltam, a vizsgán átmentem.) A BÜ tételsor, amit a felkészüléshez adtak, egy kézzel írott fénymásolt firkálmány volt, amit visszakértek (!) mert csak egy van belőle.

A D kategóriát egy másik cégnél csináltam, akik nekik dolgoznak időnként (én hülye, mehettem volna közvetlenül is), akik meg is mondták, hogyha nem lenne válság, szóba se állnának a SZE-ATI-val, mert elég rossz a hírük.
Szó, ami szó, nem akarták kifizetni a buszos csókának az utánam járó pénzt, aztán amikor át akartam iratkozni, nekem sem, mondván, már elköltötték! Mire? Hiszen semmit nem csináltak a D kategóriában, csak továbbpasszolták felepénzért a tanulót! 6 hónapig ment a szarakodás, aztán a "feljelentés" szóra, amit a buszos oktatóval ketten említettünk, került pénz is, de nem volt köszönet, úgy beszéltek velünk, mintha a seggükből húztak volna ki minket.

Apropó, telefonálás: A megadott számokon alig veszik föl, ha föl is veszik, bunkó taplók "mit dumálsz?", ha kényes az ügy, még ők vannak fölháborodva, hogy ilyenkor merészelem ezzel zavarni (délután 2-kor hétköznap).

Egyszóval egy lenyúlós, igénytelen csürhe banda, mindenki óvakodjon tőlük, mert pofátlanul letagadják a befizetett pénzt és jól tudják, hogy bizonyítani lehetetlen!