Robi_TT Creative Commons License 2010.09.29 0 0 4226
Na, akkor most tényleg komolyan.

Ki az akit ténylegesen érdekelne egy találkozó még a tél beköszöntése előtt?

Az nagyon jó hogy itt a fórumon segítünk egymásnak ha valami nyűgje, baja, problémája van ezt én is nagyon szívesen teszem meg bármelyikünknek.

De nem lenne nagy baj esetleg találkozni is egymással?

Szegény, Laci vagy aki úgy ismeri 8N, szívét lelkét kiteszi ezért a kis társaságért (minden tiszteletem az övé) szervez, telefonál és igazán még válaszra sem méltatjuk a felvetését.

Kb. 1 héttel ezelőtt beszéltem Lacival(8N), (akkor nagyon pörgött a topic), hogy ha bedobja a találkozós témát egyből tök csend lesz.

És szomorú de ez így is van!!!

Megbeszéltünk egy két lehetséges programot. Azt elárulhatom mindenkinek, hogy kész leszervezett égésznapos programot tudnánk felmutatni bármelyik hétvégére. Kb. egy hete várjuk a hozzászólásokat javaslatokat kinek mikor lenne jó és esetleg mit szeretne kezdeni a találkozón. Hát nem igazán érkeztek hozzászólások.

Én igazán komolyan nem értem magunkat. :-(

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit aki olvasgatja ezt a fórumot, netalán még írogat is bele vagy segítséget is kapott innen, netalán még érdekli is az autója bátran írja le mikor tudná magát szabaddá tenni egy kis közös programra. Garantált a jó kedv és a jó társaság.

Ja és még nem ettünk meg senkit egy TT találkozó során!

Köszönöm.

Üdv. Robi


Előzmény: 8N (4225)