fenyvesmadár Creative Commons License 2010.09.29 0 0 30
Szia!

Ha szeretsz erotikus novellákat olvasni, akkor megosztok Veled egyet.

Egy könyvtárban dolgozom. Este, közvetlen zárás előtt bejött egy pasi. Nagyon nem örültem neki, mert már zártam volna. De a srác annyira szépen nézett rám , hogy megenyhülve beengedtem. Az ajtót már azért bezártam, nehogy valaki be akarjon még jönni.

Át adta a kölcsönzött könyvet, melynek a kartotékból kikerestem a törzskártyáját. Meglepődve láttam, hogy jócskán letelt a kölcsönzési ideje. Mondtam neki, hogy már korábban illett volna visszahoznia a könyvet. A lapon a valóságnak nem megfelelő dátumot írtam rá, mint ha időben visszahozta volna. Halkan megjegyeztem, hogy valami büntetést megérdemelne.

Hát ekkor az a gyönyörű szeme felcsillant és egy kis kéjes mosoly jelent meg az arcán. Éreztem, hogy valami lesz ebből. Hát lett... :-)

Azt válaszolta, hogy büntessem meg úgy, ahogy gondolom. Mondtam , hogy el kell fenekeljelek. Erre ő megkérdezte, hogy mikor és hol? Nem is tudom, hogy miért, de azt feleltem neki, hogy most azonnal.
A srác hozzám lépett és megcsókolta a számat. Annyira jól esett, hogy én ezt viszonoztam. Végül is az apró csókokból egy szenvedélyes smárolás lett. Soha nem gondoltam volna, hogy egy pasival ilyen érzékien lehet csókolózni. Ami ezután következett... Hűűűűűű! :-)

Pillanatok alatt lehámoztuk, szinte téptük egymásról a ruhákat. Elém térdelt és elkezdte csókolgatni a péniszemet, mely pillanatok alatt megmerevedve ágaskodott a szájában. Oly csodálatosan és érzékien csinálta, hogy elmondani se lehet. Jó pár hölgy kényeztetett már orálisan, de ahhoz foghatót, ahogyan ő csinálta, nem tudnék említeni.

Egy pár percet követően felnézett rám és megkérdezte, hogy mikor jön a bünti? Erre azt a választ adtam számára, hogy most. Ekkor a karjánál fölemeltem, s megcsókoltam. Ráfektettem az íróasztalomra és rácsaptam, de csak úgy jelképesen a fenekére. Elmondani nem lehet, hogy milyen szép formás, izmos feneke van. Ahogy ütöttem a fenekét, hátranézve rám mosolygott és kérte, hogy jobban büntessem meg. A testemet az ő testére helyezve a fülébe súgtam, hogy megkapod amire vágysz. Óvatosan belé hatoltam és tettük, amit a vágyaink kívántak.

Megérte a túlórázás. Oly' élményben volt részem, melyet soha nem fogok elfelejteni.

Üdv.: fenyvesmadár
Előzmény: sakura_x (29)