pönci Creative Commons License 2010.09.28 0 0 2096

Minden rendben lesz a munkás napokkal is,majd meglátod! ;-) Az,hogy most aggódtok,meg izgultok természetes,hiszen minden új helyzettől fél az ember egy kicsit,mert az ismeretlen nagyon tud aggasztani,de ügyes szervezéssel megoldjátok majd a dolgokat, munka mellett is leszel olyan anyuka,mint eddig...max.egy kicsit fáradtabb. Ügyesen alapoztad a dolgokat,úgyhogy nem féltem a gyerekeket. És gratulálok a jó jegyhez!:-)

 

Nagyon bízakodok,mert szinte mindent megért,csak beszélni nem tud,de most ez a pár szó már nem véletlen,leteszteltük és tudatosan mondja,mikor akarja.Annyira jó lenne,ha így kommunikálhatnánk,mert most elég sokszor futuk pár fölösleges kört mire kitalálom,hogy mit is akar. Eddig pl. az á csak az "állni akarok "  volt,de most minden szónál,amiben van á,ő is mondja az á-t és akkor gondolkodnom,hogy most álmos vagy állni akar vagy játszani vagy csak úgy mondja.A nyelvének feszessége mondjuk eléggé hátráltatja,mert a hamm szó is valamikor az a és e között v

an,máskor meg szépen ejti az egyértelmű a-t,az igen -nél pedig az i néha e.A legnagyobb öröm pedig,hogy a darabos étel sem tabu már nálunk,csak a válogatósságát kell majd kordában tartani,már amennyire lehet,mert én is nagyon válogatós voltam gyerekkoromban. Most tojás-korszaka van,újabban már a halat is és a zöldbabot is csak úgy eszi meg,anno meg a spenótot banánnal ette,szóval nem lepődöm meg már semmin...csak örülök.

 

Előzmény: 4Hópihe (2095)