Törölt nick Creative Commons License 2010.09.26 0 0 19544

Jóestét mindenkinek!

Mi meg megérkeztünk Tamásiból.Hát úgy látszik idén kisért bennünket az off road kamperolás!Induláskor megint egymást húztuk-toltuk-vontuk.A sok esőtől reggelre egyálló helyében elsüllyedtek az autóm kerekei,ezért vónó-tolóerőre volt szükség a kijáráshoz.Aztán a bódék következtek vagy öt és már jöhettünk is haza.

Balatonkenesétől akkora vízátfolyások voltak az úton,hogy nem mertem nyomni a gázt.60-nal szüttyögtünk  veszprémig.Ott a körgyűrünél a 8-as útról egy mondeó beesett az árokba szintén egy átfolyásnál.Aztán a bakonyon keresztül akkora szél volt,hogy végig padlógázzal mentem 4.-be 80-nnal szerencsére,mert zirc után én is megcsúsztam egy hatalmas patakon ami az utat keresztezte.Még jó,hogy meg tudtam fogni!

Szóval a f@sz ki van ezzel a trágya esővel,hogy minden hétvégén ez van!!!

Aztán itthon a garázsban kiteregettünk mindent,mert vizesen pakoltunk össze!Hogyan máshogy hisz szakadt az eső tegnap este óta.

Amúgy a Tamási termál nem volt rossz igaz retro,de már épül az új.A Bcc-ről meg annyit,hogy sokkal szimpatikusabbak,mint az M..k!Ők legalább szóba állnak a pór néppel is.Nem játszák a fővárosi jampit...

Tárt karokkal vártak bennünket pedig most találkoztunk először!Ezt a fogadtatást a másik klubnál nem tapasztaltam!

Mégegyszer is köszönet a Tempráséknak,hogy oda invitáltak bennünket meg a Zoliéknak,hogy egy nagyon szimpatikus párt ismertünk meg a személyükben!

Meg mindenkinek aki ott volt és segített kimenni a dagonyából és ezt a fórumot olvassa!!!