Birca Creative Commons License 2010.09.24 0 0 2320
Én, ha egy boltban egy kupont nyújtanak felém, az öklömmel ismertetem meg a kupontnyújtó ügynököt. Tévét sosem nézek, sőt kidobtam a tévét tavaly, mert a szarabbnál szarabb műsorokat minek nézzem? Ezen kívül rendszeresen tüntetek a Tesco, az Auchan, s a Fővárosi Gázművek Rt. ellen.

Viszont múltkor leszólított a villamoson egy csinos Zepter-ügynök, s felajánlotta, hogy vegyek tőle 350 ezer forintért egy Zepter-tollat. Azonnal beleszerettem a tollba, ami nemcsak egy toll, hanem egy örökölhető emléktágy is, hiszen rajta van Jankovics Milán SZEMÉLYES aláírása is, ami - ismerjük el - nem semmi. Ezzel a tollal most már gyorsabban tudom kitölteni a csekkeket, amikor befizetem a gyerek napközijét és a feleségem Dörmögő Dömötör előfizetését, szóval sok időt spórolok meg, amit így családommal tölthetek.

S nemcsak ez! Mert a toll hegye különleges plutónium-higgany ötvözetből van, így alkalmas a fülem kitisztitására is. Régebben a gyógyszertárban olcsó műanyag vattás pálcikákat vettem erre a célra, de a vatta gyakran a fülemben maradt, s aztán fülmosásra kellett szaladnom. Most nem kell szaladnom fülmosásra, fülorvosomhoz szaladás helyett a családommal tudok lenni több időt.

Egyébként magát a céget nem kedvelem én sem, gyomorforgató amit csinálnak, meg hát ez a piramisrendszer is visszataszító. Dehát tudjuk jól, hogy a Víz- és Csatornázási Művek is piramisrendszert alkotnak (hiszen a főigazgató többet keres, mint a takarítónő), na és a sarki kisboltban is túl van árazva a meggyes joghurt. Vajon miért nem szidjuk mégsem a sarki kisboltot és a vízműveket?
Előzmény: Impetus30 (2314)