deszegregator
2010.09.24
|
|
0 0
35094
|
Én nem értem ezeket az alakokat! Mi a túrót rinyálnak?! Miért boldogok attól ha rettegve kell kifőznöm az 50 - 100 liter cseresznye , vagy az egy két száz liter körte cefrémet? Mert úgyis ki fogom főzni, bármit főznek is ki ezek a nyamvadékok... Mitől rosszabb az én gondosan cefrézett, jó elválasztású készüléken, megfelelő felkészültséggel lepárolt pálinkám, mint a trehány módon kezelt, de főzdében főzött pálinka? Ha sz@r a cefre a főzdés sem tud csodát művelni vele. A lényeg: Életemben nem adtam el egy cent pálinkát sem, magamat sem győzöm, ajándékozni meg más dolog.... Van valami igazuk abban, hogy fellángolhat a gyatra párlatok értékesítése, tessék megtalálni a módját, hogy ne ez történjen, de ez lenne a módja?! Zárjunk be minden rossz arcú elemet, akkor megszűnik a bűnözés? Komolyan mondom bojkottálom minden ezen akcióban részt vevő pálinkaház termékét, igaz nem voltam nagy pusztítója eddig sem a termékeiknek, de étteremben, bárban stb... is pálinkát ittam, ezután elvből nem fogok az akcióban tetten érhető "nagyágyúk" termékeit fogyasztani, vigyék az únióba! |
|