robcso83 Creative Commons License 2010.09.23 0 0 6162
Sajnos nem véletlenül mondtam a Várállomás áthelyezését, mert errefele is azt vallják aki indokolatlanul sétál 300 métert az csavargó...
Jó lenne ha a vonat közvetlenül a belváros legfontosabb utcájánál lenne Kossuth útnál mert szinte minden közigazgatási létesítmény abba az irányban van.
Ha nem az állam költségén épül meg a Tesco megálló, hanem a tesco finanszírozza akkor van egy kevésbé prózaibb megközelítése a név felvételére vonatkozóan ,nevezetesen a Tesco nem fizet a megállóért ha nem az ő nevét viseli...
A rozália út és felsőváros megállóhelyre az előző bekezdés miatt nem szeretnék túl sok időt pazarolni, azaz nem tudom mennyire lenne jó ötlet.
Tihamér fejleszthető lehetne a mai napig nem érti senki miért zárták be...
Az ingát reggelente szeretnék a rendezőben megállítani a munkások miatt, de több éve tolódik most is napirenden van, de senki nem tudja mi várható.
Sajnos az inga Felnémetre történő közlekedése egy óriási problémában gyökerezik, az inga szerelvénnyel így is hősként küzdenek a rajta szolgálatot végzők, mert annyira nem akar összejönni a vezérlés, elavult technika, csak még egy sérülékeny láncszemet vinnénk a gépezetbe, de egy bajnok FLIRT-el mingyárt barátságos lenne, ráadásul az este is járhatna szegény Bzke helyett, mert azzal csak a gázolajat pazaroljuk. Minden tekintetben növekedne a szolgáltatás színvonala.
Előzmény: bodrostomi (6159)