paulkorleone Creative Commons License 2010.09.18 0 0 43212

Szep estet  Mindenkinek.

koszonom a velemenyeket es az egyutt erzest.  Valoban regen volt mar az eset.  De termeszetesen  mindig emlekezetes marad  szamomra.

Remelem majd egyszer Bence ur  is  ellatogat erre a topikra es  emlekezhet  milyen  szakszerutlenul es hibasan  kezelte  ezt a dolgot is! Bar  most ha joltudom  kulfoldon lett atase miota az  ORFk rol elhelyeztek.

De milyen a sors.  Az eset elott  en mar megjartam a kozelkelet  uttalan utjait  Amikor meg  autopalya  nem letezett a torok hegyekben  sem. Es Erzurum erzicsan minusz 40 fokos  hidegeben a Raba -t  probaltuk  mukodesre birni.  Es az Europai kontinens orszagait is volt szerencsem bejarni. . Sehol sem volt problemam.  Csak akkor otthon  abban az idoben.  Gondolom meg  sokan emlekeztek arra az idoszakra! Sok viz lefolyt mar a Dunanan azota. Az elet es ez a szakma is sokat valtozott.  Mar igy a nyugdijas evek fele kozeledve most mar az amerikai es kanadai palyakat koptatom .  De ebben a szakmaban nottem fel  itt toltottem az eletem  tulnyomoreszet  es mindig  szivesen emlekezek vissza a szep emlekekre  kollegakra. Udvozlet  mindenkinek es  jo gurit  odaat.

Gabor