paulkorleone
2010.09.18
|
|
0 0
43212
|
Szep estet Mindenkinek.
koszonom a velemenyeket es az egyutt erzest. Valoban regen volt mar az eset. De termeszetesen mindig emlekezetes marad szamomra.
Remelem majd egyszer Bence ur is ellatogat erre a topikra es emlekezhet milyen szakszerutlenul es hibasan kezelte ezt a dolgot is! Bar most ha joltudom kulfoldon lett atase miota az ORFk rol elhelyeztek.
De milyen a sors. Az eset elott en mar megjartam a kozelkelet uttalan utjait Amikor meg autopalya nem letezett a torok hegyekben sem. Es Erzurum erzicsan minusz 40 fokos hidegeben a Raba -t probaltuk mukodesre birni. Es az Europai kontinens orszagait is volt szerencsem bejarni. . Sehol sem volt problemam. Csak akkor otthon abban az idoben. Gondolom meg sokan emlekeztek arra az idoszakra! Sok viz lefolyt mar a Dunanan azota. Az elet es ez a szakma is sokat valtozott. Mar igy a nyugdijas evek fele kozeledve most mar az amerikai es kanadai palyakat koptatom . De ebben a szakmaban nottem fel itt toltottem az eletem tulnyomoreszet es mindig szivesen emlekezek vissza a szep emlekekre kollegakra. Udvozlet mindenkinek es jo gurit odaat.
Gabor |
|