bopat Creative Commons License 2010.09.16 0 0 26749
Igen, én is visszaolvastam vagy 2x, de sehol nem láttam gyalázó kommentet. Szerintem is csak elmondta a véleményét, ami különbözött a többiekétől.
Mindig is azt mondom, legyetek elnézőbbek/megértőbbek egymással, a világ NEM fekete fehér (szerencsére) és meg kell tudni élni egymás mellett, akkor is ha történetesen éppen más véleménye van az illetőnek.

Amúgy ezt a fekete-fehér (vagy aki nincs velünk, az ellenünk van) felfogást, ami MOn uralkodik, nagyon nem szeretem, nagyon károsnak tartom.

Mondok egy példát.
A facebookon találkoztam egy ismerősömmel, akivel együtt jártunk suliba Vásárhelyen. Első pár üzenetváltás után előjött a politika, és olyan szinten nekem állt amiatt hogy nem imádom Orbánt (nem értek vele egyet, stb.) , hogy teljesen kiábrándultam belőle, sőt nagyot csalódtam.
Ezt nem kellene, egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy másnak más véleménye lehet. Én elfogadom az övét, bár nem helyeslem. De nem fogom győzködni az igazamról, max próbálom rávezetni arra hogy más forrásból is tájékozódjon. (bár ez nem nagyon sikerült, pont a fent említett okok miatt)

Szóval legyünk toleránsak a más véleménnyel rendelkező emberekkel, ez lenne röviden a lényeg..

Bocs a sok dumáért :)