SzeZo Creative Commons License 2010.09.13 0 0 61729
Már ezek a köridők megérték az 50 koronás felárat a chip-es időmérés miatt. Igen érdekes volt visszanézni és felidézni, hogy akkor, éppen mit is csináltam.
Bár személyesen megtettem, itt, a nagyobb nyilvánosság előtt is gratulálok elképesztő teljesítményedért. Sas felsorolása kicsit pontatlan, úgy emlékszem 630... valamennyi lett a végén az össz-kilométered.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy az egész társaság helytállt - legyen szó csapatról, vagy egyéni indulóról.
Tervezem, hogy írok egy bővebb beszámolót a Gruppetto oldalra, de egyelőre nem tudom, hol kezdjem, miről szóljon - annyi gondolat kavarog fejemben. Nagy kaland volt.
Részemről a nyers km-óra adatok:
40 kör
Táv: 531 km
Netto idő: 20:41:07
Átlagsebesség: 25.7 km/h

Külön köszönet illeti a lányokat. Hidegben és esőben is ott voltak a célnál és biztattak, szurkoltak 24 órán keresztül, hozták a híreket a számítógéptől. Zsuzsinak pedig extra köszönet a szállásszervezésért, a pénteki tésztázásért!

Ekkora távon, főleg egyedül, van ideje az embernek gondolkodni. Igen sokszor eszembe jutott Istyu papa - hogy milyen jó is lenne, ha velünk lenne. Úgy vélem, ha már gondoltam rá, valamennyire ott is volt velünk.
Előzmény: Sasi123 (61725)