jucco Creative Commons License 2010.09.13 0 0 277
Sziasztok!Új vagyok a topikban,és a varrás öltögetés terén is:)
Amikor kislány voltam akkor varrtam utoljára anyukám Lucznik-ján.Most szeretnék varrógépet venni.Olyat ami megbízható masszív darab.Vannak hozzá alkatrészek hosszú idő múltán is.Leginkább "háztáji" varrásra használnám (nadrágfelhajtás,szakadások,öltéselengedések,huzatok,takarók varrása),nagyon szeretném kipróbálni a patchwork-özést is és a hímzést!Mit kipróbálni,ezekhez lenne igazán kedvem:D No meg ha aktuális lesz szívesen varrnék babaholmikat...
Szóval ezekre a célokra kell a gép.Topik olvasgatás közben rájöttem hogy ezeket nemigazán lehet noname tesco-s olcsó kategóriás géppel.Majd szűkítettem a kört új 60eFt körüli gépekre.De hamar rájöttem hogy nekem megfelel egy használt darab is.
Csak nemigazán találni ilyet.Leginkább a pfaff smart200/lidl veritas fogott meg. Ti melyiket ajánlanátok egy kezdőnek?A két gép alkatrészei kompatibilisek?Mi lenne a reális ár amiért megérné megvennem egyiket/másikat,vagy inkább egy újat javasoltok?Esetleg más gyártó gépeit ajánlanátok inkább a kezdéshez?
Minden segítséget köszönök!Üdv.j.