Köszi, ez profi. Ezek az emlékeid:-), vagy ilyen szakirodalmad van? (Én a neten nem találtam a Kozma Testvérek cégének nyomát.)
Azonban a helymeghatározással így is gondom van, két okból.
1) Ha ez a Garay tér - Alpár u. sarka lenne, akkor sehogy se tudom hova tenni magát a főútvonalat, amelynek járdáján a tömeg sorakozik. Ezen az úttesten ugyanis kétvágányú villamosvonal halad, ráadásul - ha az olvasatom helyes - kettős, de mindenképpen komolyan kiépített, járdaszigetes megállóval, ami intenzív villamosforgalomra vall. Ráadásul bár a kép alján már nem látni az innenső oldalt, de az oszlopok szimmetrikus elhelyezése alapján arra következtetek, hogy maga az útpálya is osztott, tehát az innenső oldalon is van járdasziget - úttest - járda. Ez a leírás viszont szerintem sem a Garay, sem a Murányi, még kevésbé a Cserhát utcára nem illik. A Thököly út lehetne, de az meg már nem a Garay tér. Illetve:
2) Az alábbi kép tanúsága szerint a régi Garay csarnok nagyon másképp nézett ki, az íves homlokzatrészletet én sehol sem tudom rajta elképzelni:

3) Az üzlet portálján a "Kozma Testvérek rt" felirat alatt szerintem homályosan ez olvasható: "Szalámi- és hentesárugyár fiókja". Ha fiók, akkor nem feltétlenül ez AZ üzletük: lehet másutt is, nem csak a cég telephelyén.
4) A képről feltételezzük, hogy az Euch. Kongr. valamelyik ünnepélyes körmenete során készült. Ez esetben viszont a helyszínnek valamilyen ésszerűen valószínűsíthető felvonulási útvonalba kell esnie. Ez nem feltétlenül jelenti mondjuk a Bazilika és a Hősök tere közti legrövidebb útvonalat (Andrássy út), de azt gondolom, mindenképpen Budapest reprezentatív főútvonalain kell keresgélni. (A BÜFFÉ házának homlokzata viszont mintha kicsit ellentmondana ennek, az kevésbé látszik illeni az elsőrendű főútvonal-feelingbe...)
5 A feltételezett csarnoképület homlokzatvonalának állása, a járdaszegély hajlása engem arra a következtetésre indít, hogy a kép jobb felső részén egy a főútvonalból laposszögben kiágazó utca vagy tér kezdete van. Ilyenek azért nem mindenütt találhatók; a mai Bajzsy-Zs. út keleti oldalán pl. rendszerszerűen sorakoznak, de azok közül szerintem egyik sem felel meg a képnek.