gilien Creative Commons License 2010.09.12 0 0 2829

SZiasztok!!!
Nagyon szépen köszönöm a sok kedves választ!!!Örülök,hogy sokan vagytok ilyen rendes Honfitársak vagy volt Honfitársak. Nagyon érdekelnek más országokban élő Magyarok élete,de nemcsakazért,mert szeretnék a családommal Amerikába menni. Én ilyen érdeklődő ember vagyok aki ,ha nem is végleg,de akármennyi időre szeretek más országokban élni,dolgozni, szeretek ismerkedni ,barátkozni más országban élő magyarokkal ,és az adott ország népeit,kultúráját megismerni.Nem kimondottan NYC-ben szeretnék letelepedni.Igaz a férjem tiltakozik,de Ő tudja,hogy nem vagyok földhöz ragadt ember. Már nagyon sok országban jártam,dolgoztam.A munkám mindég igyekeztem összekapcsolni a kellemes dolgokkal.Vagyis a szabad napjaimon igyekeztem megismerni azt a várost annak szépségét,és az emberekkel való beszélgetések által a kultúrát,szokásaikat elsajátitani a konyhai dolgokat mint pld: ételeik elkészitését. Tanulom az angolt az iskolában is és saját magamban is.Most egy 2 éves Logisticai iskolába járok a 2 évemet kezdtem.
Az utam Magyarországra az(Őshazába) nagyon hosszú volt,Elég sok nyelvet sikerült elsajátitanom,sajnos az angolt igazábol állandóan odáztam.
De örülök,hogy beszélgethetek veletek bármiről,mert sok minden érdekel.
Ti melyik konyhát részesititek előnyben??Az, hogy vért fogunk pipilni,izzadni az elején amikor oda megyünk,nem újdonság a számomra.Mindenhol ugyanaz a helyzet,mert minden kezdet nehéz.Én ma már teljes jogú Magyarállam polgár vagyok,a férjemmel amikor megismerkedtem még nem gondoltam,hogy összeházasodunk,de megtörtént,és alkalmazkodó képességem miatt mindég szeretnek mindenhol.
Nos egyenlőre ennyit magamról,eleinte amig nem lessz elég helyes az Angol tudásom a 21 éves lányom Izabell fog segiteni,Ő egész jó angolszakos.
SZiasztok vigyázzatok magatokra,TÉNYLEG NAGYON RENDESEK ÉS ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!
Irjatok nekem sokszor.!!!!