genziana Creative Commons License 2010.09.11 0 0 3328
Szia!

Attól függ, hogy mivel szeretnél sajtot készíteni.
Oltós netán ecetes?

Ha még totál kezdő vagy, szerintem ecetessel kezdj. Ha van valami fogalmad a dolgokról, próbáld az oltóst.
Én írtam már fel ecetes receptet, ha gondolod keresd ki a hsz-ek között. (Ne gondold, hogy nagy sajtkészítő mester vagyok, én is az idén kezdtem az oltós sajtokat).

De, szerintem olvasgass visszafelé, és rengeteg jó receptet találsz, és van olyan is amelyik, jó szájba rágósan leírja, hogy mit hogyan kell csinálni.
De ha itt beírod a gyors keresőbe, hogy pl. "gomolya", kidob egy csomó hozzászólást, ami a gomolyával (is) foglalkozik. Bár ezek nagyon nagy többsége oltóval készült.

Szóval jó szórakozást, sok sikert, és várjuk a beszámolókat a sajtokról.



(Egyébként, ha már kötögetés, épp ma vettem egy gombolyag fonalat, meg tűt, de még az első sorig se jutottam el...:)))
Előzmény: Május16 (3325)