macellarius Creative Commons License 2010.09.10 0 0 1984
„Tisztelt”!!! Vagdullah,X-Y. Én be vallom ,nem volt még rá konkrét igény, nem csináltam .Ha ilyen húsokra lenne szükséglete,ami itt magyr országon regionálisan „általában” kuriózumnak számít.Talán első sorban más országban,egyébb nemzeti kultúráknál próbálkozzon!,Interneten keresztűl elég sokminden bonyolítható,erre is találhat megoldást,vagy aki megoldaná problémáját.Egyébként ön egy igazi gasztro innyenc lehet, vagy nem? Írhatna magáról egy pár sort,testi-lelki,szellemi hovatartozásáról,identitásáról,csak hogy,többet tudjunk önről.Mi vel sikeresen belépett a Disznóvágás-Index Fórumra,De esetleg ha nagy érdeklődés lessz, vagy érdekli a kutya ,macska téma ,nyithatna neki egy fórumot, Igaz a sertés és a marha ,nem annyira veszélyes állat fajok,mint a macska, s a kutya. Ha nem veszélyesebbek,főleg ha érzik nincs rendben valami, veszélyben vannak. Csak két videó: http://www.mommo.hu/media/Mangalica-tamadas
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/100125

Most egybe mindent.

smeqa :

Szerintem( én egyéni véleményem), a disznó vásárlássál kapcsolatosan azt kel figyelembe venni mi a cél mire hajt az ember,milyen termékre.Ha szalámira akkor annak a nagyobb súlyú idősebb, szárazabb, rostosabb húsú sertés jobb meg szalonnára,de hát itt is vannak kivételek a nagysertésnek is lehet vékony szalonnája,de fordítva is igaz a kicsinek is lehet vastag.Meg fajtájától ,takarmányozásától is függ.A fiatalabb kisebb súlyú sertés húsra,sonkára jobb igaz vizesebb is általában, de a húsa puhább. Míg a nagy sertésnél a parsztsonkával jobban vigyázni kell. Meg szerintem érdemesebb belőle darabolt combot frikandót kötözöttsonkát füstölni.. ha segítség Jó disznóvágást!! Talán próbáld ki mind kettőt.


Kedves Andor0006

Régebben írtad, hogy sikerült össze gyűjtened egy pár antik,s újabb hús ipari eszközt( kábító pisztolyok ,elektromos kábítók stb…) remélem a többiek is így gondolják szívesen fogadnánk pár darab képet róluk . Köszi szépen!