skolikagi Creative Commons License 2010.09.10 0 0 6322
A Deco az varrógép is? Mert egyáltalán nem ismerem. Nálam a cél a 2in1 volt, és csak ezekre a gépekre fókuszáltam.
A pc mint mondtam is nekem nem gond.
Mivel a férjem olyan helyen dolgozik, a leselejtezett -kukába dobandó- gépeket hazahozta és egy ilyen van itt nekem amin most netezek és dolgozom, egy van a fiamnál és egy külön pc-je van a singernek is, amin semmi mást nem csinálok, tehát nem kell neki valami szuperjó gépnek lenni...
Sajnos én bármennyire is szeretem volna, nem tudtam volna anyagilag előbbre gondolkodni és mondjuk megvenni egy kétfejes gépet, amin aztán lehetne dolgozni orrvérzésig...sőt..még ez a 230 000 is akkor elég nagy érvágás volt.
Most is azért lett Dacia a VW Passat helyett, mert erre futotta.
Viszont ez érdekes...a VW hazájában Németországban úgy veszik a mostani új Daciákat, mint a cukrot, mert az ára nagyon kedvező és nyilván most azért már nem a 90-es évek színvonalát mutatják ezek az autók:-)
És persze, ha az ember megvesz mondjuk egy 800 000-es hímzőgépet, azzal sokkal többet kell dolgozni, hogy az ára visszajöjjön...Nekem a Singeré már tuti visszajött:-)))
Ez ugyanolyan, mint az autóknál, van akinek ez jön be van aki a másikra esküszik...
Nem vagyunk egyformák és ez a jó:-)
Én elégedett vagyok vele, szeretem, és még sosem hagyott cserben...az én tempómhoz tökéletes:-)
Persze lehet hogy csak azért, mert nem próbáltam a DEcot előtte...:-))
De nekem a Fiesta is tökéletes, holott egy VW Golf lehet hogy jobb választás lett volna...:-)

Előzmény: Emy 1 (6321)