Nem tudom miért hittem, hogy vannak az országban valahol olyan építéshatóságok, akik nem packáznak az építeni szándékozóval. Főként, hogy már a beadás előtt is voltak egyeztetések a hová építsükről. Most megy a lehet, nem lehet. Éppen melyik nap hogy ébred a jámbornak tűnő hatósági ember. Beadtuk, hogy a telek közepére építjük, de II. ütemben előre bevállaltunk egy garázst, de erről nem kellett beadni semmit, csak a helyét berajzolni. Legalábbis ezt egyeztette le a tervező a T.hatósággal. Aztán jött a helyszíni szemle, ahová "jógyerekként" elmentünk szakadó esőben. Jött a Thatóág is, mondja, kellene a garázsról is ez+az. Elmondjuk, hogy garázs lesz, de ha agyonüt sem tudom még megmondani, miből építem. Jó -aszongya - akkor írjunk egy jegyzőkönyvet, hogy a II. ütemben szereplő garázs nem lesz, így oké, megkapjuk az építési engedélyt. Történt ez egy hete. Erre tegnap felhív az építtető, hogy a tervezőnek odaszóltak, hogyha nem adja be a garázs papírjait, akkor nem lesz építési engedély. Ha pedig netalán nem lesz garázs, akkor mi indokolja, hogy beljebb építsük a házat? A mi indokolját, a helyszinen bemutatva, többször is elmondtuk, vagy inkább beakadt lemezjátszóként daráltuk neki többször is, hogy eljusson a csökevényes agyáig. De nem jutott el úgy látszik. Ez most vagy szimplán hülye, vagy nem ért a munkájához, vagy szándékosan packázik. Én meg ezeknek fizetem az adómból a fizetését, amiből vígan él, 4-kor lelép, a munkaidőben meg azon töri a fejét, hogyan tudná a dolgokat úgy intézni, hogy a csökkenő építési kedv miatt ugyanannyi munkának tűnjön az, amit csinál. Gondolom ha kevés lesz a látszólagos feladat, akkor majd leépítik.