megyerizs Creative Commons License 2010.09.06 0 0 1093
Sziasztok!

Mind a kétszer a párom volt a tetten érő.

Az első esetben éppen mentünk a bankba és nyitva volt a garázskapu, gondoltuk megvárjuk, hogy lecsukódik, ha már aki kiment rajta nem várta meg. Majd valami kart megnézett a párom és valami nem stimmelt vele.
Persze nem csukódott le, ezért felhívtuk a Pócsi urat, aki mondta, hogy nem úgy kell állnia a karnak, majd mondta, hogy megnézi a felvételeket, hogy ki ment ki rajta.
Akkor derült ki, hogy a tárolóba bement egy személy, aki valóban ott tevékenykedett.
Hívták a rendőrséget, közben állítólag beszaladt az ürge a lépcsőházba, majd jött egy rakat rendőr és akcióztak!

A második esetben szintén nyitva maradt a garázskapu, mivel egy leendő szomszéd költözött be és a kedves bútorszállítók kiakasztották. Az utcán tekert egy gyerek, elment a ház előtt és észrevette, hogy nyitva a kapu, visszafordult és egyből hátratekert a korláthoz lakatolt bicóhoz, majd egy erővágóval (ami éppen ott volt a farzsebében) tevékenykedett.
A párom meglátta és megállt a garázs közepén, rákérdezett az illetőtől, hogy mégis mit csinál? Az illető arra hivatkozott, hogy leesett a lánca és olajos lett a keze, csak bejött, hogy megmossa, meg dumált még össze vissza, hogy tudja, hogy a hátsó ajtónál van egy kis vödör, amiben víz van. Majd kiábrándította a párom, hogy a fiai krétája van abban a vödörben:))) Majd hívta a rendőrség közvetlen számát, (amit az előző esetben megadott a helyszínelő rendőr) nagyon hamar kiértek, persze közben még dumált a srác, hogy lerúgja a párom, aki mondta, hogy "kitépi a torkát", ha megpróbálja. Támadja nyugodtan, a kamera vesz mindent..., aztán elvitték a gyereket!

Hát ez történt! Reménykedünk, hogy rájönnek a tolvajok, hogy "ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"!

A motorlopásnál elkapott srác azóta is a Bastille-ban (a rendőrök stílszerűen csak így hívják a börtönt) tölti napjait.

Hát nagy vonalakban ennyi!
A402
Előzmény: Roan1 (1092)