Olyan aranyosak vagytok, hogy az embert próbáljátok felvidítani!
Nekem ez délután sikerült, talán kárpótlásul a délelőtti kellemetlenségért, akkorákat kuncorásztam...
Képzeljétek:
Mondom bemegyek időbe a gyerekért az iskolába, mert 5 órakor kezdődik a zeneiskolai évnyitó, és addig még át kéne öltözni, meg megetetni a csajokat, meg hasonlók. Leállítom az autót berohanok a gyerekért, így is 4 előtt 10 perccel jött ki az osztályból, szóval rohanunk az autóhoz, beülünk elfordítom a kulcsot... semmi.... még egyszer.. ismét semmi.... felnyitom a motorháztetőt, dehát ott annyi dolog van, inkább lecsuktam. Megint próbálom semmi.... Na mondom telefon az uramnak, hogy hamar gyorsan jöjjön, mert az autó meg se nyikkanik. 16óra 27 perckor már ott is volt, beül, elfordítja a kulcsot és.... pöccre indult neki a kis suzukink. Hát már ezen is szétröhögtem magam, aztán mondom, mivel már úgyse érnénk vissza az évnyitóra, legalább menjünk be és írassuk fel, hogy mikor lesznek az órák.
Kiszállunk, az autó nem központi záras, lenyomtam minden ajtónyitó gombot, ajtó becsap, keresem a kulcsot sehol, bent van a lezárt autóba...... Hát én ezen úgy elkezdtem röhögni, hogy majdnem megfulladtam. A férjem azt mondta egy nagy nő betű vagyok....:-)))))))))))))))
Nagy nehezen kézzel (tenyérrel) le tudta annyira húzni az ablakot, hogy be tudott nyúlni, felhúzni az ajtónyitó gombot, így meg lett a kulcsom is. A gyerek meg egyfolytában azon nyúzza az apját, hogy mutassa meg hogyan is lehet, így feltörni egy kocsit.....