sas.iron Creative Commons License 2010.09.04 0 0 746
Üdvözlök mindenkit!
Én egy szenvedő alanya vagyok ,,hál istennek ,, volt párom pofonjainak és rugdosásainak, nem beszélve a mostanság felkapott lelki bántalmazásoknak.
Én hülye évek óta tűrtem mint a birka hogy ezt csinálja velem. Tényleg igaz a mondás a nő verve jó, tisztelet a kivételnek. Sajnos egyre több férfi húzza meg magát a felesége árnyékában, lassan elfelejtik hogy valójában ők az erősebb nem képviselői.
Egyáltalán nem vagyok nő gyűlölő, sőt imádom őket, de már kicsit sok ebből az egyenjogúságból. Saját példámmal érvelek. Többször megütött az asszony, egyszer még egy kis vér is folyt. Bírósági ügyek lettek, tárgyalások ítéletek, 4-szer állt a bíró előtt ítélet hirdetésre. Megúszta mindig egy kis ejnye-bejnyével. Ha én mint férfi csinálnám ezt egy gyönge nővel, tuti hogy a nyakamba varrnak egy felfüggesztetett.
Mivel védekezett az ügyvédje? Hogyan is tudna bántani egy 40 kilós nő egy 85 kilós férfit? Hát én tudom! Sajnos a köztudatban még mindig az él hogy a nőt mindig meg kell védeni bármi áron is. Általában az a közhiedelem hogy a férfi egy agresszív alkoholista ember aki terrorizálja a családját.
Be kellene látni végre hogy vannak apák és férjek akik a családért élnek, persze ha hagynák. Tapasztalatom szerint lassan felcserélődnek a szülői szerepek. Most ismét magamból indulok ki, mert én voltam az az apa aki éjjelente felkelt a picihez, miközben anyuka békésén húzta a lóbőrt, igaz reggel ugyanúgy mentem dogozni mint máskor.
Szívesen csináltam hiszen az én gyerekem is. Ezzel csak azt akarom mondani hogy hiába jó apa vagy férj valaki az nem elég. Sőt másoktól hallva arra jöttem rá minél többet megad a férfi annál rosszabb. A nő egyre többet akar, és ha nem kapja meg akkor jönnek először az ordítások majd a pofonok a többit meg inkább nem írom le.
Nem szabad mindent rá hagyni, szó szerint szembe kell szállni mert a fejedre NŐ.
Én későn jöttem rá!!!!
Kitartás a gyenge férfiaknak.