b325 Creative Commons License 2010.08.30 0 0 7093
Ha mar egyiptomi tortenelem+urhajok. Azert jo lenne idoben besorolni a dolgot nagyjabol legalabb. Pl. erdekelne, hogy mennyiben valtoztak a dolgok az ozonviz elott, es utan. Nekem furcsa, hogy a bibliaban az ozonviz utan az emberek joval rovidebb ideig elnek, meg ha jol sejtem, az elso piramposik meg az ozonviz elott epultek, viszont az epito faraok nem eltek tovabb a mai embernel, illetve az sem vilagos, ha Re el akarta pusztitani az embereket, akkor minek allitatott piramisokat maganak.
A venuszi legenda meg ott santit, hogy ha idoben el lehet helyezni a isteni szekereket (egyiptom, biblia, vimanak), akkor nem kell annyira visszamenni idoben, 2000 eve meg siman hasznaltak ezeket. Viszont mar a teremtes idejen is, tehat ha csak a bibliat veszem alapul, akkor is durvan 4000 evet eltek itt az istenek. Ha feltetelezzuk, hogy van egy hajojuk amivel el tudnak jutni a venusrol ide, akkor 4000 ev csak eleg volt nekik, hogy eljussanak a legkozelebbi csillagokik, ergo, nem hiszem, hogy haldoklo istenekrol lenne szo. Van arrol valami feljegyzes, hogy az Istenek miert mentek el ?
Meg egy kerdes, irta valaki, hogy a napbarkanak 9 fos szemelyzete volt , van esetleg forras, hogy a Vimanaknak mennyi, egy helyen elmitenek 32-ot talan (nyilvan sok fele hajo volt), erdekes lenne soszehasonlitrani az adatokat.


Valaki irta itt a fem fejeket, errol van valam irefreencia aneten esetleg /
Előzmény: Schenouda (7082)