"Semmi baj nincs a hívőkkel, amíg:
- nem akarják a hittant kötelezővé tenni"
Pedig a kormány állítólag ezt tervezi (lehet majd választani erköcstan óra és hittan közül, de valamelyiket kötelező lesz, ha elfogadják a javaslatot). Igaz, hogy ez sérti a vallás szabadságot, de a jelek szerint ez nem érdekli őket.
"- nem akarják a kreacionizmust az iskolában oktattatni"
Sokan akarják ezt is sajnos beszúrni a biológia tantárgyba, az evolúció alternatívája ként (még ha a teremtés nem is alternatívája az evolúciónak).
"- nem akarják az én adómból finanszírozni az Ő hitüket"
Ezzel már elkéstünk vagy 1000 éve. Amióta léteik a magyar állam, és amióta ránk erőszakolták ezt a szenny vallást, azóta az adóinkból (is) finanszírozzák a vallási hóbortokat. Aztán a vatikáni szerződés óta csak még több pénzt dob a kukába az állam az adóinkból.
"- nem akarják a hitet és a tudományt összemosni"
Erről is elkéstünk. Ugyanis rengetegen igyekeznek ezt elérni. Igaz semmit nem jutottak előre, ez ügyben. Inkább csak nő a kettő közti szakadék.
"- nem akarnak úton-útfélen megtéríteni"
Amíg lesznek ilyen vallásbeteg eberek, addig meg akarnak majd téríteni.
Ha össze futsz egy ilyennel, tedd azt amit én szoktam. Kérj rá tőlük egy értelmes okot. Úgysem tudnak ilyet adni, úgyhogy feladják általában (ritka az amikor más, számukra sokkal kevésbé, de nekem sokkal inkább szórakoztató módszerekhez kell folyamodnom).