Törölt nick Creative Commons License 2010.08.29 0 0 2212
Reynolds 500-as CroMo váz 21" + középcsapágy + CroMo első merev villa (kormánycsapággyal) + stucni eladó lenne.
Egy Schwinn-Csepel Blackwood AX gép ('96-ban bő 50ezer volt a paripa) tartozékai voltak ezek, kisebb lepattogzódások vannak rajta (láncvilla, kormány részen), matrica egy része kopott, de nem borultam vele soha, semmi csavarodás/tekeredés/törés nincs rajta.

Van hozzá való első váltó (Shimano Acera-X, még a japán vonulat), 28,6mm - felül húzós, van egy anno neves, ma már "retro" géles nyereg (hátsó oldaláról lekopott a máz), selle san marco tuono line a becses neve.

Akad 2 pár noname (logan?) v-fék, zsír új.

Aztán alap schwinn csepel női bicikliről első-hátsó váltó váltókarokkal (nem pozicionált, noname). 6 sebességes füles hátsó, 28,6-os alul húzós első. 21,1mm-es stucni, acél kormány (mindkettő ütött-kopott, festésre szoruló), műanyag canti fékkarok és 2 pár shimano acera fékszett (ezek újak).

Mindkét gépszörny komplett felújításon esett át, a lecserélt vagy megvett, de kimaradt alkatrészekről van szó.

Ha valami érdekel, képet küldök, egyébként főleg Békásmegyeren érhetők el, kisebb darabokat Örsre (és köztük HÉV, 2-es metró vonala ) el tudom vinni reggel-este.
Árakat nem írtam (filléres dolgok), ha van érdeklődés biztos megegyezünk (nálunk porfogó jelleget öltöttek). Ha nincs, mennek fel a vaterára.