CAT IIIc Creative Commons License 2010.08.27 0 0 607
Bocsánat: egy szóval nem írtam, hogy CSAK erre hivatkoznak, de most bizony nagy szájjal erre hivatkoznak. Mindenesetre ha vetted a fáradságot hogy elolvasd a cikkeket, kiválóan látható, hogy a Szállodaszövetség "kiáltványai" sokmindenre jók a valós információszerzést leszámítva.

Ugyanis elfelejtik megemlíteni, hogy a veszteségeik komoly részét saját maguk okozták, hogy a minőségi fejlesztés helyett orrba szájba mennyiséget fejlesztettek az utolsó pillanatokig (a válságban is!), most pedig hitelbedőlés és-vagy csőd szélén áll egy csomó hotel. Ezeket az infókat érdekes módon inkább gazdasági elemzők teszik közzé, a szövetség "nem vette észre", és nem kiabál erre, csak a csúnya válságra és gonosz döntéshozókra ...

Hadd feltételezzem, hogy a négyszáz milla Airrace-hoz kapcsolódó szállodaipari bevételkiesés is csak vetítés ebben a formában.

Ha valahol nagy bevételkiesés volt, az inkább közvetlen vendéglátóipari fogyasztás és közlekedési bevétel, amit a többszázezres, főképp egynapos kiruccanó magyar tömeg generált volna. Nem mindegy, hogy esti tüzijátékocska van Pest-Budán, vagy egész napos program. Ezt simán elhiszem. Meg azt is, hogy az a mínusz bőven elérhette a 400 milkót.
Előzmény: Törölt nick (605)