Törölt nick Creative Commons License 2010.08.25 0 0 7058
Jó lenne, ha e kutatások ügyében lenne valami konkrét érdemi előrelépés, haladás. Mert az sajnos nem visz előre, hogy nagyon érdekes csevegés van ezekről, az érdeklődők és kutatók közt. Társadalmilag magasabb, komolyabb, hivatalosabb szintre lenne üdvös emelni e kutatások eredményeit. Gondolom egyetlen kutató sem csak saját örömére és szórakozására szán ennyi időt és energiát, hanem a közjó érdekében az emberiség fejlődése érdekében. Nemde?

Ahhoz hogy az emberi tudás integráljon e kérdésekben új információkat, ismereteket, a konkrét tettek mezejére érdemes lépni. S ez sajnos ahogy ezt mutatják az eddigiek, egy (vagy több) könyv kiadásával sem túl gyakran elérhető. Mást, többet célszerű tenni ahhoz, hogy a bizonyos kutatások közös, objektív tényekké igazságokká váljanak.
Ezt a munkát pedig közösen összefogással, sok lúd disznót győz ill több szem többet lát - elven lehetne megvalósítani vagy legalábbis törekedni rá.
Ezért azt gondolom, hogy érdemes lenne egy kört, társaságot, egyesületet vagy nem tudom milyen közösséget alapítani, mely összeadva minden tudását egyrészt ön- és egymás képzésével foglalkozik, másrészt pedig a tények feltárásával, bizonyításával és publikálásával, a tudományba való integrálásával (pl tudományos cikkek kiadása, lobbizás egyetemeken, akadémiákon, médiajelenlét, persze csak azokban a kérdésekben, ahol van kielégítő bizonyítási lehetőség), s idővel ha sikereket ér el, akkor lehetne oktatás, alternatív képzés tanfolyamok, expedíciók stb stb...

Tudom, hogy vannak hasonló körök. Pl a Paleoasztronautikai Társaság, de a jelek szerint sok mindent nem értek el eddig és nem is valószínű hogy eddigi módszereiken, stílusukon kívánnak változtatni, tehát hozzájuk csatlakozni ilyen aspektusból értelmetlen. Elvannak maguknak, sok vizet nem zavarnak. Azt gondolom hogy viszont itt néhány olyan kutató jött össze, akik együtt talán nagy lépést tudnának az emberiség tudományának történetében megtenni... Nemde?

Szóval alapíthatnánk, alapíthatnátok egy társaságot... ;)