Nagyon érdekes, amit itt megfogalmazol. Elmondod, hogy a keresésben az igazság megtalálása vezet téged, hogy mindent alá tudsz vetni ennek az értéknek.
Engem, azt hiszem, a szeretet megtalálása vezérel. Az eddig kialakult gondolatvilágomba nagyon jól beleillik a szerető Szűzanya képe, függetlenül attól, hogy mi a jelenések valódi magyarázata: káprázat, szuggesztió, szemfényvesztés, bármi is legyen, számomra a szeretetről szól, és ezért érdekel, és ezért tartom hitelesnek.
Szerinted így én ön-, és közveszélyesnek számítok?
A hozzászólásodból arra is rájöttem, miért nem érdekel engem, ha a nézeteimet nem tudom összeegyeztetni másokéval itt a fórumon, és az sem, ha a saját nézeteimnek nem tudok érvényt szerezni. Engem nem érdekel, hogy igazam van-e, vagy hogy a másiknak igaza van-e. Engem az érdekel, hogy egy beszélgetésben megvalósul- e felebaráti szeretet. Hosszútávon tehát akkor fogok tudni beszélgetni veled, ha valamilyen kölcsönös tisztelet, érdeklődés alakul ki a beszélgetések nyomán egymás hozzászólásai iránt. De én nem az igazságot fogom keresni a hozzászólásaidban, hanem a kereső ember gondolatait, mert ez az egyik legszimpatikusabb tulajdonság a szememben, ha egy ember keresni tudja az értékeket. Legyen az az igazság, vagy a szeretet, vagy valami más.