annyi baj legyen Creative Commons License 2010.08.24 0 0 30825
Káldon sajnos valóban nincsen szálláshely, sátrazni viszont az iskola udvarán lehet, ha jól tudom minimális áron, külön vizesblokkal. Keresek majd egy telefonszámot, és beírom.
A Koronában, ha teát kérsz, még nagyobbat néztek volna, a törzsvendégsereg nem az az ötórai teaivó fajta.
A korrekt megoldás az lenne, ha az iskolai pecsétre kerülne gumi, aki pedig fogyasztani akar, az a kocsmában pecsételhet.
Farkaserdőn a hosszú betonút kicsit tényleg fárasztó, és nem is túl sokat mutat meg az erdő szépségeiből, pedig van itt bőven látnivaló:
Az úttól nyugatra egy gyönyörű bükkös, Hidegkúttól északra, a Józsefmajori legelőn a nagy tölgyek, délre a Terézia forrás, ami Vas megye első védett helyi természeti értéke (sajnos ennek ellenére ma már egy romhalmaz, pedig húsz évvel ezelőtt gyönyörűen karbantartott hely volt), a "Toszó-fák", illedelmesebben az Összenőtt fák, egy cser és egy tölgy ága nőtt egymáson keresztül, fenn a Pörösön a legelőerdő maradványa, és még sokáig lehetne sorolni.
No, meg az állatvilág sem szegényes:
http://www.youtube.com/watch?v=Ofb52TYkY0U

Eredetileg úgy volt, hogy dolgozom a hétvégén, azért mondtam az egy órát, de aztán szerencsére szabad lett mindkét napom, így mehettem én is :)
Előzmény: jzp2107 (30824)