Törölt nick Creative Commons License 2010.08.19 0 0 353
Kicsit (nagyon) előreszaladtál, amellett hogy nem is figyeltél...
(hiszen ha figyeltél volna, nem kérdeznél vissza, mivel ezt már leírtam párszor)

Szót sem ejtettem arról, hogy amennyiben mégsem hoax(ok), hamisítvány(ok) a koponya('k), hanem valamilyen ismeretlen technológia terméke(i) - tehát teoretikus szinten vagyunk csak emlékeztetlek (mivel sajnos úgy látom, hajlamos vagy soronként elfelejteni, alig cinikusan ugyebár....!!) - az esetben miféle funkciójuk lehet. A hívők, misztikusok úgyis megtették helyettem, leginkább valamiféle kód vagy információ tároló, adathordozó eszköznek képzelik.

Amit én feldobtam pusztán annyi, hogy attól, hogy bebizonyítottuk, hogy modern technológiával készült, ha merészebb és nyitottabb gondolkodók vagyunk, el kell fogadjuk, hogy ezzel még nem zártuk ki tökéletesen, hogy ez a modern technológia esetleg nem több ezer-tízezer-százezer évvel ezelőtt működött. Hiszen csak önmagában azt vehetjük bizonyosra, hogy modern csiszolási technikával készült, amivel az emberiség csak a XX-században rendelkezik, azonban arról semmiféle információnk nincs és nem is lehet, hogy a megmunkálás valóban pontosan MIKOR történt. Következésképp továbbra sincsen cáfolva az a természetesen nyilván extrém hipotetikus lehetőség, hogy egy prehisztorikus - vagy akár igen, ahogy írod: űrbéli - civilizáció ősi alkotása és nem emberi ill nem a modern emberi civilizáció alkotta.

Ezen ill hasonló teóriákon lehet cinikusan rihegni-röhögni, - és ezzel lejáratni a tudományos gondolkodást - degradálni, azonban inkább ehelyett az lenne elvárható egy felelős tudományos gondolkodású, értelmes embertől, hogy korrekten, logikusan, racionálisan cáfolja meg, mutasson rá vitathatatlanul, hogy a teória miért téves vagy hol téved...! Nemde?
Előzmény: joy (351)