genyanya Creative Commons License 2010.08.18 0 0 1100

A helyetekben én a gyűrű árát a fat free programra költeném (oké, olyan sokat nem kell rá költeni:), mert úgy látom, valami erős mankóra szükségetek van, hogy hosszú távon sikeresek legyetek a kilók elleni harcban. Mielőtt azt hinnétek, nekem ebből előnyöm származna, elmondom, miért gondolom így.

Marcsi, a paramétereink hasonlóak, vagyis csak voltak. 175 centi vagyok, és 2007 elején 124,5 kilóval kezdtem fogyózni. Nem valami csodadiétát kezdtem, hanem egyszerűen ésszerűt, nem nagy megvonásokkal, amik később megbosszulják magukat, hanem csak apró lépésekben haladva. Abban az évben 28 kilót fogytam, és azért hagytam abba a diétát (a mozgást sosem teljesen), mert a bőröm kezdte megadni magát, és úgy döntöttem, inkább legyek egy sportos, de husis nő, mint egy vékony, de aszott. A normál életmód mellett simán megtehettem, hogy megállítottam a fogyást, és az azóta eltelt időben egy 10 kilós sávon belül mozogtam anélkül, hogy ezen különösképp dolgoznom kellett volna. Idén eldöntöttem, hogy folytatom a fogyást, és ismét apró, és logikus lépésekkel - természetesen. Most 94,5 kg vagyok, és idénre a tervem még kb további 6-7 kiló leadása.

Nem célom a hirtelen fogyás, mert az nem vezet semmi jóra, és szintén nagyon megterheli a szervezetet, akár a hirtelen hízás. Egészséges vagyok, fitt, és remekül érzem magam a bőrömben. És jól is nézek ki. :)

 

Itt a gyűrűsök nem szeretnek engem, mert a hozzátok hasonlóknak elmondom, igenis sikerülhet máshogy is. A gyűrű nem csak drága, de kockázatos is (a mellékhatások, szövődmények igen változatosak lehetnek!). Van jobb megoldás, jojó nélkül.

Előzmény: Marcsi68 (1090)