Psycho Dad Creative Commons License 2010.08.15 0 0 1186
Nem tudom miért mondjátok, egy 15-20 milliós lakás törlesztőjét (mondjuk 20-30%-os önrésszel) egy fiatal diplomás (valódi diplomákra gondolok...) házaspárnak simán ki kéne fizetnie. Amik miatt mégsem tudja, az a mesterségesen alacsonyan tartott bérszínvonal, a hihetetlenül magas elvonás a bruttó bérekből, a bankok kapzsisága és pofátlansága, valamint az a szabályozatlan gazdasági környezet, amiben bármit megtehetnek.
Ez mellett a családoknak még tartalékot kéne képezniük és/vagy gyermekeket nevelni. Ez amit a mostani helyzet kegyetlenül nehézzé, illetve lehetetlenné tesz. (Azok pedig akiknek nincs jövedelmük, így a közöshöz sem tesznek hozz, egymás után szülik a segílyért a poronytyokat, amit a mi adónkból fizet nekik az állam!!)

Iszonyúan el vannak baszva a dolgok ebben az országban, bár apró változtatások történnek, de ez nagyon kevés. Radikális változtatásokra lenne szükség, a bankoknak elkapni rendesen a tökét, a segélyeket, azonnal elállítani. (ezzel párhuzamosan erős katonaságra is szükség lenne!