Sanyi :-) Creative Commons License 2010.08.15 0 0 7619
Sajnos szkeptikusan állok az idei szezonhoz. A bérletet azért így is meg fogom venni, mert Jancsi játékát nagyon szeretem.
Nézzük végig a holt szezont. Elment tőlünk Horváth Ákos, Szellő, Panta, és Gulyás. Ekkor gondoltuk, hogy nincs baj, mert jött Jan, és biztosan sikerül még pár jó magyart idehozni. Azt gondolom, nem sikerült.
Ezt követően bíztunk abban, hogy sikerül három extra külföldit hoznunk. Olyannyira bíztunk ebben, hogy vita támadt, hogy Clark belefér-e ebbe az extrába. Sajnos azt kell mondjam, hogy maradhatott volna.
Mi maradt? Bízunk benne, hogy tudunk még magyart hozni. Kérdem én, kit? Ki maradt? Orosz Benő? Kiegészítőnek nem lenne rossz. Ennyi erővel visszajöhetett volna Daddy is. Vagy a megbotlott Farkast? Az még jó lenne. Eddig is rajtunk röhögött a fél ország.
Bízunk abban, hogy tudunk hozni egy extra extra jó centert. Igaz, maradt rá pénz bőven. De létezik olyan légiós, aki sok pénzt kér, mert jó játékos, és minket választ? Ha ide is jön, és meglátja a magyar bajnokságban lévő langyos vizet, mennyire fogja odatenni magát? Mit ér egy 25-30 pontos pont átlag a statisztikájában, ha azt nálunk éri el? Nekünk nagyon sokat, de neki szinte semmit. Volt ilyen légiós nálunk? Volt persze. A Rudi az egyedüli, aki kiugrási lehetőséget látott a csapatban. Sommerville mennyit tett hozzá? Vagy nézzünk körül máshol. Banks? Első évben lelépett. Rice? Szép lassan visszaszürkült, majd sérülést hazudva lelépett.
Elnézést, hogy hosszú voltam.
Szeretném hogy megmutassa a csapat, hogy kár volt kárognom. Mutassuk meg, hogy igenis be tudjuk idén építeni Ferdit, Körtét, Hortit, Ákost, és Ők mutassák meg, hogy lehet rájuk építkezni. Akkor nem lesz semmi baj. :)

HAJRÁ ASE!!!