csepibalázs Creative Commons License 2010.08.15 0 0 87

Sziasztok!

Csepi Balázs vagyok, író, képzőművész. Szeretném a figyelmetekbe ajánlani első könyvemet, ami már előrendelhető.
Bővebb információkat a honlapomon találtok, a felhívás menüpont alatt: http://csepibalazs.nzg.hu

Íme, a könyv rövid ismertetője:
Towers Will-i Krónikák: Gyerekmenü

Victor King, egy New York-ban élő sikeres biztonságtechnikai szakember ellátogat szülővárosába, Towers Will-be, hogy részt vegyen a tizenöt éves középiskolai osztálytalálkozóján. Ott ismét találkozik akkori három legjobb barátjával, és kezdetét veszi a kellemesnek ígérkező éjszaka.
Azonban az este nem úgy alakul az összejövetel helyszínéül szolgáló Merilin Lelke nevű étteremben, mint ahogy azt várták. Victor a vacsora elfogyasztása után nem tudván parancsolni kettős életének sötétebb oldalának, beoson a vendégek elől rejtett folyosókra, szobákba és rémisztő felfedezést tesz.
Vendéglátóik olyan étellel kínálták őket, amitől menten felkavarodik a gyomra és elönti a gyűlölettel teli rémület. Valamint olyan dolgokat lát, amiket legvadabb álmaiban sem tudott elképzelni. Visszatér barátaihoz, és elmesélve a látottakat, immáron négyen térnek vissza, hogy pontot tegyenek az iszonyatos események végére. Szembekerülnek az étterem alkalmazottaival, akikről kiderül, nem tartoznak az emberi fajhoz.
Véres küzdelmük sok áldozatot követel, míg a végén eljutnak az éttermet vezető „emberig”. Az épületben ragadt vendégekre pedig borzalmas meglepetések egész sora vár.
Vajon sikerül-e megállítani ezt a lidércnyomást? Hőseink túlélhetik-e ezen hegyvidéki kisváros rejtélyessé vált mindennapjait? Kiderül, ha elolvasod ezen könyvet, amely első része egy monumentális könyvsorozatnak.

Az oldalon további írásokat találtok valamint sok szép képanyagot. Az oldal természetesen folyamatosan frissül.
Köszönöm a figyelmeteket.
Üdvözlettel:

Csepi Balázs