Foeniculum V Creative Commons License 2010.08.13 0 0 14427
Tegnap voltam a Vajdahunyad-várbeli koncertsorozat utolsó, egyben a legeslegjobb koncertjén :)

Fenomenális koncert, tényleg, csak legekkel kifejezhető :)

Szerencsésen megfordították a műsorrendet, és először adták Beethoven VII. szimfóniáját, majd szünet után került sor a Hair szimfónikuszenei átdolgozására, amit amúgy Pejtsik Péter "követett el" :)
Fergeteges előadás volt. Mindenki élvezte, a zenészek az énekesek, előadók, és persze a közönség legfőképp. Ugyanis érezhető volt, hogy mindenki a szívét adta az előadásba... Ami persze szükségszerű is volt, ilyen jegyárak mellett (2500ft) csakis "szerelemből" lehet zenélni :)
Tökéletesen előkészített színpad, tökéletes hangzás, erősítés, egyetlen hamis hang nem volt, mindenhol erőteljesen, érthetően, hallhatóan megcsinált előadás. Érezhető volt, hogy a legapróbb részletekre is odafigyeltek (nem úgy mint a korábbiakban...)
Bár ezek szerint nagy valószínűséggel, ezt a produkció hozta magával, nem helyi dolog volt...

Már a felépítés is: mindenki ún. "egyenruhát" vett fel: a kórustagok fehér nadrág, a zenészek fekete, és mindenki piros pólóban.

Már a Beethoven is nagyon szép produkció, de a szünet utáni Hair az egyszerűen zseniális :)))
Pompásan kitalált, és előadott produkció. Minden hangja élvezetes. Zengett a kórus, kedvesek voltak a szólisták, szép erőteljes hanggal. Az egész produkció imádnivalóan jó volt :)))

Készítettem felvételeket néhány dalról, még nem néztem meg, hogy sikerült... ha jók lesznek teszek fel YT-ra, ha nem , akkor képeket csak ide.