szinba Creative Commons License 2010.08.12 0 0 21529
Sziasztok!

Szeretnélek titeket meghívni a most induló Új tanítás irodalmi portálra!
Az alábbiakban olvashattok az oldalról:

Az Új tanítás egy olyan irodalmi portál, ahol a tagok verseket, novellákat, cikkeket stb. tesznek közzé írásos, képi vagy zenei formátumban. Helye van itt a hangos verseknek, a megzenésített írásoknak, saját készítésű verses videóknak is. A portál lehetőséget ad chatelésre, illetve a tagok számára egymás közötti magánlevelek küldésére. Az egyes anyagok feltöltése az Új tanítás weboldalára saját blogokba történik. A felhasználóknak saját profiljuk mellett tehát saját blogjuk is van, amit önállóan testreszabhatnak. Az egyes blogokba bejegyzett írások közül a legfrissebbek egy közös blogban olvashatóak . Ezen kívül van lehetőség írások beküldésére is. A beküldött anyagokat, az Új tanítás szerkesztője tölti fel szerkesztést követően egy külön oldalra! Az ily módon beküldött írások ezen az oldalon jelennek meg a "Beküldött írások" menüben!


Új tanítás alapvető szabályok, tudnivalók

- Az Új tanítás oldalára napi 1 bejegyzést lehet feltölteni tagonként! Minden kategóriában (írás, kép, video, link). A bejegyzés címébe nem szükséges beírni a szerzőt, elegendő a mű címe!
- Beküldeni szerkesztendő tartalmat 3 naponta 1-t lehet!
- A Új tanítás oldalán az egyéni blogokra bejegyzett tartalmak bármilyen félék lehetnek (vers, novella, cikk, rendezvény, hirdetés stb.), tehát ugyanúgy működik ez is, mint más szokványos blogok. DE! Kizárólag csak irodalmi témájú bejegyzéseket lehet közölni! Vonatkozik ez a képi és videó tartalmakra is!
- Az egyes bejegyzéseket a rendszer automatikusan ugyanolyan betűtípusúra és méretűre formázza. Így a tagoknak a bejegyzéseket külön nem kell szerkeszteniük!

www.ujtanitas.co.cc