szef01 Creative Commons License 2010.08.10 0 0 19

Kérlek Titeket aki tud segítsen SOOOOOOOOOOS!

 

Második gyermekünk most 10 hónapos.  Hónapok alatt több fül-orr gégészi vizsgálat ellenére sem diagnosztizáltak nála egy két oldali középfül gyulladást. Míg nem olyan rohamai jelentkeztek, hogy elkékült, leállt a légzése, fenn akadtak a szemei. Ezt kezdetben hetente 1 szer csinálta. Lázgörcsként diagnosztizálták, de a fül gyulladást még mindig nem vették észre.

Megelégeltük elvittük Neurolügia osztályra Tűzoltó u-i Gyermek Klinikára. Ott vették észre a középfülgyulladását. EEG-t csináltak többször, és azt mondják nem epilepszia, hanem komplikált lázgörcs. És ő neki is előírtak Convulexet, amit azóta emeltek mert a Convulex mellett is voltak rohamai.

Mostanra teljesen megrémültünk. Lázgörcs? Sosem volt láza, vírusfertőzés mentesen is megemelt Convulex mellett is de most már nem hetente, hanem naponta jönnek a rohamai. Az igaz mostani rohamai nem olyan dúrvák mint a legelsők, nem kékül és a légzése sem áll le teljesen csak kimarad.

 

Most ott tartanak, hogy még egy gyogyszert akarnak neki adni. Egyenlőre nem engedtük, mert nem láttuk megoldásnak, és tönkre tenni nem akartuk a sok gyógyszerrel.

 

Van valaki hasonló cipőben? Van valakinek bevállt alternatív gyógymódja? Akupunktúra, Biolabor, talpmasszázs, vagy bármi ami segíthet?

 

Nagy problémánk, hogy állítom, a hónapok óta tartó fülgyulladás okozott valami bajt a kis agyacskájában, de mit? Senki nem vizsgálja, sem MRI, sem CT-t nem csináltak, nem keresik a hiba forrását az agyban.

 

 Kérlek írjatok valamit, bármit SOOOOOOOOOOS !!!!