Árvacsalán Creative Commons License 2010.08.10 0 0 158
Sziasztok!

Szeretném lecseréltetni a régi bejárati ajtót biztonsági ajtóra, lehetőség szerint valami elég-jó-nem-túl-drágára ,már ha létezik ilyen. Még csak most kezdek utánanézni ,eddig egy helyen néztem ajtót,ahol az olcsóbbik semennyire se volt bizalomgerjesztő (kb 50E), a drágábbik (kb. 90E, megadoor) az szemre elég stabilnak tűnt,de én semennyire se vagyok hozzáértő. Olyan megoldásban gondolkozok,ahol van részletfizetési lehetőség, kb.mint egy áruhitelnél, mert egyszerre nem szívesen adnék ki 100E körüli összeget, ennél többért meg nem is akarok inkább ajtót .

Láttam (itt nálunk a panelokban eléggé "divatban" vannak ) bizt.ajtókat, Hi-Tec vagy milyen embléma van rajtuk és olyan 80E-ből megvan kompletten, de nem tudom hogy miből van,milyen minőségű egyáltalán, örülnék ha valaki tudna róla bővebb infóval szolgálni,hogy az abszolút felejtős vagy az ennyiért még elég jó kategóriába tartozik-e.

Szóval kedves miskolci fórumozók, keresek jó ajtót nem túl drágán,de oylat,ahol van "hagyományos" részletfizetési lehetőség is ,mert itt is felajánlották hogy fele előre plusz a másik fel 2 részletben,de ennyi erővel egyben is kifizethetném ,viszont nem akarok ekkora kiadást egyszerre. Merre induljak ?

Ha itt a fórumban esetleg reklámnak számítana, az emilemre is írhattok, minden infónak örülnék. És várom a véleményeket a hi-tec (?) ajtókról is.
Köszi!