Pocér Creative Commons License 2010.08.09 0 0 3768

Köszi az észrevételeket.

 

A konyha, nappali  és étkező hármas azért alakult így mert kérésünk volt ugyan a tágas kapcsolat, de azért ne a teljes egyléterűség. Lehet, hogy az étkező és a nappali közé beépítésre kerül egyébként nyílászáró ami nincs berajzolva. Részben ez az oka annak a falnak amit említettél, hogy nem kellene. Kandalló egyébként a kémény mellé van képzelve, vagyis kb középen. 

 

Az Álatalad javasolt eltolást pontosan nem értem, főleg azt, hogy ebből milyen módon lesz a garázs és a konyha között közvetlen kapcsolat, úgy hogy a konyha ablak is megmaradjon.

 

A lépcsőjavaslatodat, ha jól értem, akkor annál az elrendezésnél nem lenne a WC-nek közvetlen ablakos kapcsolata kifelé?? 

 

Nem értem, hogy többek között Te is miért írjátok, hogy a "tájolás igen kedvezőtlen" ( volt aki csúnyábban fogalmazott ). Biztos lehetne jobb is - bár szerintem mindennek a földszintre helyezésével mindenképpen szükség van kompromisszumra - de szerintem az nem olyan szörnyű, ha a nappali és az étkező déltől fokozatosan benapozásra kerül egészen napnyugtáig. Jelenlegi életvitelünkre nem jellemező, hogy ezekben a helyiségekben délelőtt hosszabb ideig időznénk, inkább délután-este használjuk, hétvégén ebédtől vagyis 13.00-14.00 órától. Valószínűleg a jövőben sem lesz teljesen más az életvitelünk,  és egyébként úgy gondolom ezzel nem vagyunk kivételek, sokan élnek így.

 

Pocér

Előzmény: cseik (3767)